About Us


Welkom bij Firma Bianca New Generation, de gespecialiseerde webwinkel voor trimmaterialen en verzorgingsproducten bij honden en katten.

Wij bieden u een ruime keuze uit een assortiment professionele producten in elke prijsklasse.

Firma Bianca New Generation staat garant voor kwaliteit en service. Daarom verkopen wij alleen producten van gerenommeerde merken die hun kwaliteit reeds bewezen hebben bij professionele gebruikers.

Slijpwerk nodig?

Bij ons kunt u terecht voor uw slijpwerk. Wij hebben een eigen slijpdienst met gekwalificeerde, professionele techniekers.

Wie zijn wij?

Zaakvoerder Dominique Standaert heeft jarenlange ervaring als trimmer. Als docent in de Syntra heeft ze ook haar praktische en theoretische professionele aanpak jarenlang bewezen. Op deze basis heeft Dominique besloten om enkel met origineel en kwalitatief hoogstaand materiaal te werken. Kortom Firma Bianca New Generation kan je helpen om de juiste keuze van het trimmaterialen en verzorgingsproducten te maken.

Hebt u advies nodig?

Mocht u een vraag hebben over onze producten of wilt u vrijblijvend advies over de verzorging van uw hond neem gerust contact met ons op.